Joustavat toimitustavat, kaikkialle Suomeen. Antiikkia kotiin ja toimistoon.

Älä turhaan murehdi kuljetusta isonkaan hyllykön tai sohvakaluston kohdalla. Jokaiselle tuotteelle löydämme soveltuvimmat toimitustavat.

Kuljetamme tuotteet tarvittaessa itse vaikka olohuoneeseen asti ja autamme asennuksessa esim. valaisimien kohdalla. Hinnoittelu määräytyy tapauskohtaisesti, soita suoraan kauppiaalle numeroon 0400-525076 ja kysy lisää.

Pienemmät tuotteet ja kalusteet kulkevat kätevästi Matkahuollon tai Postin kautta. Pakettien hintoja sekä lisätietoja löydät täältä (Matkahuolto) sekä täältä (Posti).

Nouto varastomyymälästä on myös mahdollista. Varastomyymälä sijaitsee Iso-Heikkilän kaupunginosassa osoitteessa Iso-Heikkiläntie 8 (2. krs.), 20200 Turku. Mikäli olet kiinnostunut tietystä tuotteesta ja saavut paikalle, varmista etukäteen että olemme paikalla puhelimitse. Varastolla ei ole päivystystä.

Joustavat maksutavat. Etämyynnissä ja liikkeessä.

Varastomyymälässä asioidessasi maksutavoiksi kelpuutamme käteisen rahan, yleisimmät pankkikortit sekä Mastercardin ja Visan. Noutaessasi tuotetta varastolta sovimme maksutavan tilanteen mukaan.

Mikäli haluat, saat meiltä tuotteet myös osamaksulla. Ostokset maksetaan erissä sopimuksen mukaan ja ne luovutetaan kun olemme saaneet maksun kokonaisuudessaan. Emme peri osamaksusta korkoa. Emme myy tuotteita laskulla, yrityksille toimitamme ennakkolaskun.

Halutessasi ostaa tuotteen verkkosivuiltamme, ota yhteyttä kauppiaseen 0400-525076 tai tauno.venho@pp.inet.fi ja kerro tuotteen numero. Saat tarvittaessa tuotteesta lisääkuvia ja maksutiedot. Emme käytä tavallisia verkkomaksuja tai ostoskorijärjestelmiä koska kaikki myymämme tuotteet ovat uniikkeja ja haluamme palvella jokaista asiakastamme henkilökohtaisesti.

Selvitämme ostoksillesi aina parhaan toimitustavan sekä toimituskulut jonka jälkeen otamme tämän yhteyttä ja sovimme toimitustavan. Tämän jälkeen lähetämme sinulle tilausvahvistuksen ja maksutiedot.

Huomaathan, että tuotteiden hinnat eivät sisällä vähennettävää ALV:a. Käytetyn tavaran kauppa on marginaaliverotuksen piiriin kuuluvaa.

Tilinumero: FI75 4055 8220 0597 28

Toimitamme tuotteet yleensä joko samana tai seuraavana arkipäivänä maksun saapumisesta. Tarvittaessa voit myös maksaa ja varata tuotteet etukäteen jolloin toimitamme ne sovittuna ajankohtana esim. remontin valmistuttua. Näin varmistat että tuotetta ei myydä.

Palautus tai vaihto?

Varastomyymälästä ostetuilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.

Etämyynnistä ostetuilla tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus kuluttajasuojalain 6. luvun etäkauppalain puitteissa. Palautusoikeus lasketaan siitä kun asiakas on ottanut tuotteen vastaan.

Palautusoikeus ei koske varastomyymälästämme ostettuja sekä noudettuja tuotteita. Palautusoikeus ei myöskään koske erikseen tilattuja tuotteita, kuten mittatilauksesta tehtyjä osia tai muita teetettyjä töitä.

Palautusoikeutta ei myöskään ole silloin kun käytetään liikkeen omaa kotiinkuljetusta. Asiakkaalla on tällöin mahdollisuus tarkastaa tuote välittömästi vastaanottovaiheessa. Liikkeen omaa kotiinkuljetusta käytettäessä veloitamme kuljetuskustannukset myös siinä tapauksessa että asiakas ei hyväksy tuotetta.

Asiakas vastaa kaikista palautukseen liittyvistä kustannuksista. Palautuslähetys tulee toimittaa samalla kuljetustavalla kuin toimituksessa oli käytössä. Vaihtoehtoisesti asiakas voi itse kuljettaa palautettavan tuotteen Turun varastomyymälään sopimuksen mukaisesti.

Palautettavan tuotteen tulee olla täysin samassa kunnossa kuin se oli asiakkaan vastaanottaessa tuotteen. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat jotka tuotteen mukana toimitettiin. Tuote tulee pakata ja lähettää samalla pakkaustavalla kuin se oli asiakkaalle toimitettaessa.

Mikäli palautettava tuote ei ole samassa kunnossa tai siitä puuttuu esimerkiksi osia, ei tuotteen hintaa palauteta.

Kaikista palautuksista on sovittava etukäteen puhelimitse 0400-525076. Ilman etukäteen sovittuja palautuksia emme hyväksy.

Hyväksytyissä palautuksissa hyvitämme tuotteen hinnan 14 vuorokauden sisällä siitä kun tuote on meille palautunut.

Mitä tahansa kysyttävää? Soita meille 0400 – 525076 tai jätä yhteystietosi lomakkeelle.