Rakkaudesta vanhoihin esineisiin.
Antiikkiliike Rakkaat Esineet.

Antiikkiliike Rakkaat Esineet toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi kotisivuillemme. Sivuiltamme löydät antiikki- ja tyylihuonekaluja sekä keräilyesineitä, leluja ja astioita 1800- ja 1900-luvuilta. Tarjontamme huonekaluista ym. esineistä on Suomen monipuolisimpia. Palvelemme teitä yli 15 vuoden kokemuksella. Antiikki on sijoitus tulevaisuuteen.

Meillä on poikkeuksellisen hieno valikoima 1950-luvun Teak-kalusteita sekä muita retroesineitä. Uskallamme jopa väittää, että valikoimamme on Suomen kattavin sekä hienoin. Tarjoamme antiikkia joka lähtöön.

Valaisimet ovat toinen osa-alue, jossa valikoimamme on todella kattava. Meiltä löydät useita satoja valaisimia erityisesti 1900-luvun alkupuolelta. Meillä on myös runsaasti varaosia vanhoihin valaisimiin, kuten esim. lasisia kupuja sekä varjostimia.

Keräilyosiostamme löytyy todella upea valikoima Kupittaan Saven sekä Arabian tuotantoa. Lasiesineistä voisimme mainita upean kokoelmamme Helena Tynellin aurinkopulloista, joita löytyy useita kymmeniä.

astiat ja antiikki

Antiikki- ja keräilytuotteet löydät myymälästämme Paraisilta

Olemme antiikkiesineiden vähittäismyyntiä harjoittava yritys. Myymälämme löydät Varsinais-Suomesta, aivan Paraisten keskustasta. Päämyymälämme kattaa noin sata neliömetriä. Lisäksi meillä on useita satoja neliöitä varastotilaa Turussa Iso-Heikkilän kaupunginosassa. Huomaathan että läheskään kaikki tuotteemme eivät sijaitse myymälässämme.

Meiltä saat hyvää ja asiantuntevaa palvelua! Antiikki on rakkautemme.
Tuotteita lisätty viimeksi vk43/2021.

Alla muutamia viimeksi lisättyjä tuotteita:

Kristallivalaisin

tuotenumero: 14181

345 €

tuoteryhmä Uusimmat, Valaisimet

Pieni kulmikas kristallivalaisin, messinkinen runko, upeat hiotut kristallit, korkeus noin 58cm, halkaisija noin 16 cm, 1900-luvun alkupuoli

Katso lisätietoja tuotteesta

Kattovalaisin

tuotenumero: 14173

395 €

tuoteryhmä Uusimmat, Valaisimet

Kattovalaisin, Art-Deco noin 1930-luvulta, 4 valopistettä, 3 kpl tumman ruskeita kristalleja, siisti ja hyväkuntoinen, korkeus noin 50cm, Halkaisija noin 55 cm

Katso lisätietoja tuotteesta

Helmivalaisin

tuotenumero: 14170

295 €

tuoteryhmä Uusimmat, Valaisimet

Helmivalaisin, lasinen kupu, vihreät lasihelmet, noin 1930-luvulta, siisti ja hyväkuntoinen, korkeus säädettävä, uudehko sähköjohto.

Katso lisätietoja tuotteesta