Komuutti, pesupöytä, marmoritasolla

tuotenumero: 4044

hinta: 495 €

tyylilaji tuoteryhmä Kaapit ja hyllyt, Pöydät

Valkoinen komuutti tai pesupöytä, aidolla marmoritasolla. Tasossa pieni hylly vaikka saippualle ja hammasharjalle ym. tilpehöörille. Kaapissa hylly ja laatikko. Kaappi on noin 1910 luvulta. Tason voi nosta pois kuljetuksen ajaksi.

Katso lisätietoja tuotteesta

Komuutti, pesupöytä, marmoritasolla

tuotenumero: 4045

hinta: 495 €

tuoteryhmä Kaapit ja hyllyt, Pöydät

Vaalean vihreä pieni komuutti, pesupöytä aidolla marmoritasolla noin 1910-20 luvulta. Tasossa hylly, tarvikkeille kuten saippualle yms. kaapissa on ovi jossa kaunis kultainen koriste. Osta vaikka mökille tai kotiin! Mahtuu myös pieneen kotiin.

Katso lisätietoja tuotteesta

Tamminen jugend kaappi

tuotenumero: 5203

hinta: MYYTY €

tyylilaji tuoteryhmä Kaapit ja hyllyt

Tamminen jugend kaappi perimätiedon mukaan vuodelta 1909. Kaapissa todella upeat värilliset ja alkuperäiset lyijylasiovet. Ovien takana on 4kpl tukevaa hyllyä. Hyllyt ovat irralliset eli korkeutta voi säätää. Kaappi on sisältä puhdas ja raikas. Kaapissa voi säilyttää astioita, liinavaatteita tai vaatteita. Hyllyt voi myös nostaa pois ja laittaa vaatetangon hyllyjen tilalle. Kaapissa on myös kolme laatikkoa alhaalla, ovissa lisäksi upeat jugend-köynnökset. Ovien sisäpuolella on verhot. Huomaa että verhot ovat valkoiset, lasit on vaaleanpunaiset.

Katso lisätietoja tuotteesta