Joustavat toimitustavat, kaikkialle Suomeen. Antiikkia kotiin ja toimistoon.

Älä turhaan murehdi kuljetusta isonkaan hyllykön tai sohvakaluston kohdalla. Jokaiselle tuotteelle löydämme soveltuvimmat toimitustavat.

Kuljetamme tuotteet tarvittaessa itse vaikka olohuoneeseen asti ja autamme asennuksessa esim. valaisimien kohdalla. Hinnoittelu määräytyy tapauskohtaisesti, soita suoraan kauppiaalle numeroon 0400-525076 ja kysy lisää.

Vaihtoehtoisesti pakkaamme tuotteet hyvin ja annamme DB Schenkerin kuljettaa tuotteet sovittuun paikkaan. DB Schenkerin kuljetuksista löydät lisätietoa täältä. Huomaathan että osa tuotteista on todella haastavia pakkaamisen suhteen jolloin rakennamme itse kyseiselle tuotteelle sopivat laatikot ja kehikot. Veloitamme tällöin pakkausmateriaalista ja työstä aiheutuvat kustannukset. Suurikaan kristallikruunu ei ole kuitenkaan ongelma, kokemuksesta tiedämme miten antiikkiesineet kulkeutuvat ehjänä perille.

Pienemmät tuotteet ja kalusteet kulkevat näppärästi Matkahuollon kautta. Pakettien hintoja sekä lisätietoja löydät täältä. Myös Postin palvelut ovat mahdollisia mutta ensisijaisesti suosittelemme jotain kolmesta edellä mainitusta toimitustavasta.

Nouto myymälästä on myös mahdollista. Huomioithan että läheskään kaikki tuotteet eivät ole Paraisten myymälässä. Myymälästämme löydät paljon pienesineitä sekä valaisimia sekä jonkin verran huonekaluja. Suurin osa huonekaluista sijaitsee varastollamme Turussa, Iso-Heikkilän kaupunginosassa osoitteessa Iso Heikkiläntie 8, 20200 Turku. Mikäli olet kiinnostunut tietystä tuotteesta ja saavut paikalle, varmista sijainti etukäteen puhelimitse. Varastolla ei ole päivystystä.

Joustavat maksutavat. Etämyynnissä ja liikkeessä.

Paraisten myymälässä asioidessasi maksutavoiksi kelpuutamme käteisen rahan, yleisimmät pankkikortit sekä Mastercardin ja Visan. Noutaessasi tuotetta varastolta sovimme tilanteen mukaan.

Mikäli haluat, saat meiltä tuotteet myös osamaksulla. Ostokset maksetaan erissä sopimuksen mukaan ja ne luovutetaan kun olemme saaneet maksun kokonaisuudessaan. Emme peri osamaksusta korkoa. Emme myy tuotteita laskulla, yrityksille toimitamme ennakkolaskun.

Halutessasi ostaa tuotteen verkkosivuiltamme, ota yhteyttä kauppiaseen 0400-525076 tai tauno.venho@pp.inet.fi ja kerro tuotteen numero. Saat tarvittaessa tuotteesta lisääkuvia ja maksutiedot. Emme käytä tavallisia verkkomaksuja tai ostoskorijärjestelmiä koska kaikki myymämme tuotteet ovat uniikkeja ja haluamme palvella jokaista asiakastamme henkilökohtaisesti.

Selvitämme ostoksillesi aina parhaan toimitustavan sekä toimituskulut jonka jälkeen otamme tämän yhteyttä ja sovimme toimitustavan. Tämän jälkeen lähetämme sinulle tilausvahvistuksen ja maksutiedot.

Huomaathan, että tuotteiden hinnat eivät sisällä vähennettävää ALV:a. Käytetyn tavaran kauppa on marginaaliverotuksen piiriin kuuluvaa.

Tilinumero: FI75 4055 8220 0597 28

Toimitamme tuotteet yleensä joko samana tai seuraavana arkipäivänä maksun saapumisesta. Tarvittaessa voit myös maksaa ja varata tuotteet etukäteen jolloin toimitamme ne sovittuna ajankohtana esim. remontin valmistuttua. Näin varmistat että tuotetta ei myydä.

Palautus tai vaihto?

Myymälästä ostetuilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.

Ns. etämyynnissä asiakas vastaa nykyisen kuluttajasuojalain mukaisesti palautuksesta tai vaihdosta johtuvista kuljetuskustannuksista (EU-direktiivi 23.6.2014).

Palautetun tuotteen hinta hyvitetään asiakkaalle kun tuote on palautunut meille ehjänä ja samassa kunnossa kuin se oli myyntihetkellä. Palautusaika tuotteella on 14 päivää. Palautusaika lasketaan tilatun tuotteen vastaanottamisesta. Palautamme rahat viimeistään 14 päivän kuluttua siitä kun tuote on palautunut meille ja todettu olevan samassa kunnossa kuin myyntihetkellä.

Mitä tahansa kysyttävää? Soita meille 0400 – 525076 tai jätä yhteystietosi lomakkeelle.